Studio AdeleideTervehdys! Hauskaa, että löysit blogini!

Olen valokuvaaja Katja Väänänen. Kuvaan ihmisiä vauvasta vaariin rennolla ja luonnollisella tyylillä. En poseerauta asiakkaita studiossa vaan kuvaan lähinnä luonnonvalossa ja kaikista mieluiten miljöössä.

Olen Lapista kotoisin ja koulutukseltani valokuvaaja-sairaanhoitaja sekä valokuvaterapian menetelmäohjaaja. Karjaalta kuvausmatkat suuntautuvat usein pääkaupunkiseudulle, mutta myös ihan pohjoiseen Suomeen asti.


Hääkuvaus

Hääkuvauksissa on tullut enemmän ja enemmän muotiin kokopäivän dokumentaarinen kuvaus. Tällöin ikuistetaan koko juhlapäivän kulku sekä tietenkin myös hääpotretit. Mitä hääjuhlista jää jäljelle, kun juhlat ovat ohi? Vihkisormus ja hääkuvat puolisoiden lisäksi


Juhlakuvaus (esim. valmistuminen, konfirmaatio)


Juhlakuvien ei tarvitse aina olla ruusu kädessä poseeraamista vaan kuviin voidaan suunnitella ihan oma tvisti. Perinteiselle poseeraamiselle on toki paikkansa, mutta esim. nuoren maailmaa voi kuvata enemmän hiukan perinteisestä poikkeava tyyli. Ikimuistoiset rippikuvat otimme kerran hiekkakuopalla, jossa motocrossia harrastava nuorimies ajoi puku päällä ajokillaan ja kuvista tuli kyllä kertakaikkisen upeita!
Lapsikuvaus


Lapsikuvauksissa koen tärkeäksi sen, että lapsi saa liikkua vapaasti. Kuvaajan tehtävä on juosta hiki päässä ja olla valmiina ikuistamaan ne kaikista velmuimmat ja söpöimmät ilmeet lapsestasi.
Raskauskuvat


Henkilö- ja muotokuvaus, mallikansio- ja promokuvat


Taidekuvat